Nieuws

Gratis ludiek theater over opvoeden

30-09-2021 2 min
NieuwsGratis ludiek theater over opvoeden
Hulp bij opvoeden

Op 9 oktober gratis ludiek theater over opvoeden

In oktober is de Week van de Opvoeding. Theatergroep Bint speelt dan de gratis voorstelling ‘Die andere ouders doen ook maar wat’.

Er zijn meters boeken geschreven over opvoeden. Iedereen heeft er wel tips voor. Maar hoe voeden we eigenlijk op? Wat gaat er goed? En waarin slaan we de plank misschien wel mis? Hoe vaak hebben we het erover hoe lastig het soms kan zijn?

De theatervoorstelling

Theatergroep Bint speelt een herkenbare, humoristische, interactieve voorstelling die een inkijkje geeft in hoe ‘we’ dat doen. Géén tips of adviezen, maar een eerlijk gesprek over hoe we het opvoeden doen en volhouden. Ze nodigen het publiek uit om iets van zichzelf te laten zien zonder dat ze te kijk staan. De voorstelling is voor alle ouders en opvoeders: of je nu heel pedagogisch te werk probeert te gaan of maar wat doet, iedereen is welkom.

Reserveren (gratis voorstelling)

Wanneer: zaterdag 9 oktober 2021
Tijd: 19.30-21.00 uur
Waar: de Ark, Willem-Alexanderplein 14, 3862 CE Nijkerk
Reserveren: Stuur een e-mail naar a.vanveldhuizen@nijkerk.eu

Hulp bij opvoeding

Op www.pitnijkerk.nl staan allerlei trainingen en activiteiten over opgroeien en opvoeden voor ouders en jeugd. Heeft u vragen of hulp nodig bij het opvoeden? Neem dan contact op met het gebiedsteam van de gemeente via 14 033.