NieuwsGewijzigde openingstijden Bibliotheek

Gewijzigde openingstijden Bibliotheek

LET OP: Gewijzigde openingstijden Bibliotheek

  • Dinsdagmorgen van 8.30 uur tot 12.30 uur
  • Woensdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur

Handelswijze voor de bibliotheek

Leerlingen van de bovenbouw havo-atheneum kunnen boeken halen in de stilteruimte op domein 4. Dat kan elke schooldag. We rekenen en vertrouwen erop dat het stappenplan (goed lezen wat er gedaan moet worden) voor het lenen en terugbrengen van de boeken gevolgd wordt. De boeken worden voor vier weken uitgeleend, daarna breng je ze weer terug. Zet de retourdatum dus in je agenda. De leerlingen gaan de boeken zelf scannen, lukt dit niet of zijn er andere vragen, neem dan contact op met mevrouw Van den Brink via gvandenbrink@corlaercollege.nl

Mocht je de aura-app gedownload hebben, dan kan je makkelijk jouw leerling barcode scannen. Dit voorkomt dat er foute leerlingnummers gebruikt worden. Tevens kan je met deze app titels van boeken zoeken en zien of wij het boek in de bibliotheek hebben.

Alle leerlingen van de onderbouw a/h en alle vmbo-leerlingen kunnen voor het lenen en terugbrengen van de boeken op dinsdagmorgen en woensdagmiddag terecht in lokaal 0.04A. Dat is het lokaal naast het zorglokaal. Op die dagdelen is er een medewerker aanwezig om het uitlenen en innemen van de boeken te begeleiden. Deze leerlingen kunnen hun boek ook alle dagen inleveren bij het Zorglokaal.

Een boek kan overigens voor vier weken geleend worden en kan één keer verlengd worden. 

Als je een boek geleend hebt, dan krijg je een e-mail op de dinsdagmorgen vlak voordat je het boek weer moet inleveren en iedere dinsdagmorgen als je al te laat bent met inleveren (kijk ook in je spam).

Veel leesplezier gewenst!