Nieuws

Geslaagde profielwerkstukavond voor leerlingen havo en atheneum

01-03-2024
NieuwsGeslaagde profielwerkstukavond voor leerlingen havo en atheneum
Havo en atheneum

Geslaagde presentatieavond voor pws-leerlingen

Op donderdagavond 29 februari vond de presentatieavond van het profielwerkstuk van havo en atheneum plaats, waarbij meer dan 150 enthousiaste leerlingen hun onderzoek aan familie, begeleiders en andere geïnteresseerden presenteerden.

Gedurende de afgelopen maanden hebben zij zich verdiept in uiteenlopende onderwerpen, variërend van ‘Insecten op het menu’, ‘De toekomst van luchtschepen’ en ‘Fast fashion’ tot zware thema’s als ‘Drugscriminaliteit in Nijkerk’, ‘Kindermishandeling’ en ‘ALS’.

De avond stond in het teken van het vieren van het harde werken, doorzettingsvermogen en de creativiteit van onze leerlingen. Het was voor leerlingen een prachtige gelegenheid om de resultaten van hun inzet met trots te delen. Voor twee groepen heeft deze inspanning geleid tot de erkenning met de prijs voor het beste Corlaer-profielwerkstuk 2023-2024. De winnaars zijn:

  • Havo: Faja en Mirte met ‘Aerodynamica en Formule 1’
  • Atheneum: Nova en Fréderique met ‘Marketing van de grote gele ‘M’

Beiden groepen ontvingen van Lisette Lanting van Boekhandel Roodbeen een leuk cadeau. Daarnaast zullen de groepjes opgenomen worden op het bord met profielwerkstuk-winnaars. 

Leendert Verduijn (pws-coördinator)