Nieuws

Geslaagde leerlingen ontvangen diploma

06-07-2023
NieuwsGeslaagde leerlingen ontvangen diploma
Diploma-uitreiking 2023

Geslaagde leerlingen ontvangen diploma

Deze week stond volledig in het teken van de diploma-uitreikingen. Onze leerlingen ontvingen hun welverdiende diploma. Het was een week vol trotse en blije momenten waar hun ouders en familie getuige van mochten zijn.

Maandag ontvingen de geslaagde leerlingen van vmbo-basis/-kader met de profielen PIE (Produceren, installeren en energie) en BWI (Bouwen, wonen en interieur) hun diploma. Op dinsdag waren de leerlingen van vmbo-tl aan de beurt om hun welverdiende diploma in ontvangst te nemen. Maar het feest was nog niet voorbij, want woensdag kregen de basis/kader-leerlingen met de profielen Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen hun diploma. En donderdag was het de beurt aan de leerlingen van havo en atheneum om hun diploma in ontvangst te nemen.

Wat een geweldige prestatie van onze leerlingen! We zijn ontzettend trots op hen. Ze hebben hard gewerkt en toegewerkt naar dit moment. We willen onze oprechte felicitaties overbrengen aan alle geslaagde leerlingen. Jullie hebben bewezen dat jullie klaar zijn voor de volgende fase in jullie leven. Ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet en we wensen jullie veel succes in alles wat jullie gaan ondernemen.