Nieuws

Geslaagde diploma-uitreikingen voor havo- en atheneumleerlingen

04-07-2024
NieuwsGeslaagde diploma-uitreikingen voor havo- en atheneumleerlingen
Havo en atheneum

Geslaagde diploma-uitreikingen voor havo- en atheneumleerlingen

Dinsdag 2 en woensdag 3 juli kregen de havo- en atheneumleerlingen hun diploma. De diploma-uitreikingen waren feestelijk, met trotse ouders, broers en zussen, docenten en vrienden in de aula.

Dinsdag was het de beurt aan de havoleerlingen. De sfeer was vrolijk en de leerlingen werden stuk voor stuk naar voren geroepen om hun diploma en een persoonlijk woord van hun mentor te ontvangen. Woensdag volgden de atheneumleerlingen, die ook hun welverdiende diploma kregen. Het was een bijzonder moment voor velen, omdat dit het einde van hun middelbare schooltijd markeerde. Na de uitreikingen was er een gezamenlijk fotomoment waar alle leerlingen samenkwamen om deze speciale dag vast te leggen. De avond werd feestelijk afgesloten met heerlijke hapjes en drankjes.

Maandag 8 juli ontvangen de leerlingen van vmbo-basis/kader (PIE en BWI) hun diploma. Op dinsdag 9 juli is het de beurt aan de leerlingen van vmbo-basis/kader (Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen) en op woensdag 10 juli krijgen de leerlingen van de theoretische leerweg hun welverdiende diploma.