NieuwsGastles: Een gave kop tekenen met Marco van der Wielen

Gastles: Een gave kop tekenen

Donderdag 31 maart is er een gastles op het Corlaer College: Een gave kop tekenen met Marco van der Wielen. De gastles is bedoeld voor alle leerlingen van het Corlaer die graag een gave kop willen leren tekenen. Schrijf je vooraf in.

Een gave kop tekenen

Je weet wel hoe een gezicht eruitziet toch? Ogen, neus, mond, haar, klaar! Het is een begin voor een tekening, maar er is nog veel meer te weten over een gezicht. Wetenswaardigheden die je kunnen helpen een gave kop (ja, tekenaars mogen kop zeggen tegen een mensenhoofd) te tekenen. Misschien zelfs een goed lijkende kop.

Deze gastles geeft Marco van der Wielen je tips en tricks om met plezier een gave kop te tekenen. We pakken het groot aan. Een vel papier van 50×70 cm, een stuk houtskool en gaan! Wil je het werk van Marco van der Wielen bewonderen? Kom dan even langs in studio 1 van vmbo-basis/kader onderbouw.

Heb je interesse?

Schrijf je dan in bij mevrouw Te Braak. Dit kan in de studio bij vmbo-basis/kader onderbouw of per mail (mtebraak@corlaercollege.nl). Let op! Er is beperkt ruimte. Vol = vol! Als je bent aangemeld, verwachten we dat je er ook bent. Kom je niet, dan word je absent gemeld.

Als je dat uur les hebt, kun je vrijstelling krijgen. Kom dan even bij mevrouw Te Braak langs in de studio en vertel waarom je graag bij de les van de gastdocent wil zijn. Heb je geen les en heeft het wel je interesse, dan is het echt de moeite waard om te komen!

Datum: donderdag 31 maart
Tijd: 14.30 tot 16.00 uur
Lokaal: 127