Nieuws

Feestelijke examengala’s voor vmbo, havo en atheneum

13-06-2022
NieuwsFeestelijke examengala’s voor vmbo, havo en atheneum

Leerlingen sluiten schooltijd af met examengala

Woensdag 25 mei hadden de examenleerlingen van havo en atheneum een examengala, woensdag 8 juni hadden de examenleerlingen van het vmbo een examengala. Voor de leerlingen van vmbo-tl was het een spannende avond, want de dag erna kwamen de examenuitslagen. 

Om 19.00 uur verzamelde iedereen zich op de parkeerplaats bij het Corlaer College. Om stipt 19.15 uur vertrok de stoet met auto’s richting de feestlocatie. Het examengala van havo en atheneum was in Grand Café Lust op het plein in Nijkerk, het examengala van het vmbo was in danszaal Wallz. Leerlingen werden vervoerd in allerlei verschillende voertuigen. Zo waren er een BMW’s, Porsches, Audi’s en Range Rovers te zien, maar er was ook een Volkswagenbusje, tractor, golfwagen, vrachtwagen en een koets. De optocht zorgde voor spektakel en het feest moest nog beginnen. Het plein stond vol met ouders, broertjes, zusjes en grootouders. Wat veel trotse ouders bij elkaar!

Bij Lust en Wallz hebben de leerlingen er een heel leuk feest van gemaakt! Het was een mooie afsluiting van een drukke examenperiode.