Nieuws

Expeditie Sail4TheFuture

22-02-2022 1 min
NieuwsExpeditie Sail4TheFuture

Expeditie Sail4TheFuture

Hoi allemaal! Even een kleine update over de acties die we al hebben gedaan en waar we mee bezig zijn! Sinds de sinterklaasactie en de kantineverkoop hebben we namelijk al meer acties gedaan!

Pubquiz

Vanwege corona hebben we een online pubquiz georganiseerd. De deelname was €20,- per team en je kon voor €10,- een kaaspakketje bestellen. We hebben een superleuke avond gehad!

Valentijnsactie

Ook voor Valentijn hebben we een actie bedacht. We verkochten Spakenburgse harten voor €2,- per stuk. Je kon een Spakenburgs hart voor iemand anders bestellen. Wij bezorgden dit valentijnscadeau persoonlijk in de klas aan de persoon voor wie het hart was besteld. Dit zorgde voor leuke reacties!

Paasactie

Binnenkort komt er ook een paasactie aan. We verkopen pakketten met daarin paaseitjes, chocoladehaasjes, paastulpbanden en mini paasstollen met spijs voor maar €15,- per stuk!

Projectplan

We hebben inmiddels het projectplan afgemaakt. We hebben nagedacht over onze doelen als team en ook over onze eigen individuele doelen. We dachten bewust na over de opzet van de expeditie en we hebben een financiële begroting gemaakt.

Goed nieuws over ons vertrek

Aan het eind van het jaar gaan wij een zeiltocht maken. We hebben goed nieuws over ons uiteindelijke vertrek. We vertrekken op maandag 16 mei en we komen vrijdag 20 mei weer terug. We weten inmiddels ook met welke boot we gaan zeilen. De boot heet ‘De Albatros’!

We zijn dus volop bezig met acties! Over een tijdje hoor je weer meer van ons!

Expeditie Sail4TheFuture