Nieuws

Expeditie Roemenië is terug!

24-06-2022
NieuwsExpeditie Roemenië is terug!

Expeditie Roemenië

Expeditie Roemenië is van 5 tot 12 juni naar Roemenië geweest. Daar hebben ze hard gewerkt. Expeditie Roemenië heeft er een stukje over geschreven.

Expeditie Roemenië is terug!

In Roemenië hebben we hard gewerkt. Voor de kinderen hebben we een speeltuin opgeknapt. Ook hebben we delen van Roemenië ontdekt.

De eerste dagen hebben we Boekarest bezocht. We hebben de stad leren kennen en geslapen in een hostel. Daarna zijn we vier dagen hard aan het werk geweest in de stad Miercurea ciuc. De kinderen wilden graag veel schommels, dus we hebben vier frames met acht schommels neergezet. Ook hebben we een wipwap gemaakt, een basket voor basketbal neergezet en de speeltuin voor de kleinere kinderen opnieuw geschilderd. Ook hebben we een printer en een grasmaaier gekocht. Op de vierde dag hebben we de speeltuin geopend. De kinderen waren heel erg blij en dankbaar. Echt leuk om te zien!

Op de laatste dag in Roemenië hebben we een bergafdaling gemaakt in het mooie stadje Brasov. Vanaf daar hadden we een prachtig uitzicht op het mooie oude centrum van Brasov!

Al met al was het een hele mooie week en hebben we veel kunnen helpen in de stad Miercurea Ciuc! Voor meer verhalen en foto’s van onze reis kunt u terecht op de volgende website: www.ict-edu.nl/expgroepen/expeditie-oost-europa/

Team Expeditie Roemenië