NieuwsExpeditie Move Your Feet

Expeditie Move Your Feet

Wij zijn Expeditie Move Your Feet van het Corlaer College! Ons team bestaat uit twaalf leerlingen en twee coaches. Wij zetten ons in voor Kanjer Wens Nederland.

Ons doel

Kanjer Wens Nederland vervult wensen van kinderen met een ernstige ziekte of chronische aandoening. Kanjer Wens Nederlands geeft deze kinderen een fantastische dag, waarin een aantal wensen van het kind vervuld wordt. Om deze dagen te organiseren is geld nodig. Daarom halen wij geld op voor Kanjer Wens Nederland, zodat er nog veel wensdagen voor kinderen georganiseerd kunnen worden!

Onze acties

Wij begonnen het jaar met een loterij. Drukkerij De Ridder heeft ons gesponsord met het drukken van de lootjes en veel lokale winkels hebben ons gesponsord met prijzen voor de loterij. De loterij was een enorm succes en we hebben veel geld opgehaald voor Kanjer Wens Nederland!

Na de loterij hadden we een kantineverkoop op school. We verkochten broodjes knakworst en ook met deze actie hebben we veel opgehaald. De knakworsten waren gesponsord door verschillende filialen van de Albert Heijn.

Ook kregen we meer dan tien kilo snoep gesponsord door Haribo en Guilty Amsterdam Candy Store. Hier hebben we zakjes snoep van gemaakt en verkocht.

Hierna sponsorde Davelaar koeken ons met Odekoeken! Vanwege het succes van de eerste actie hebben we deze actie zelfs twee keer gedaan. We verkochten blikken limited edition koeken voor €3,50 per stuk.

Na de koekenactie hebben wij een autowasstraat georganiseerd. De auto’s kwamen naar onze school toe en hadden de keuze of ze van buiten gewassen wilden worden of van binnen én buiten. Ook deze actie was een groot succes! Iedereen vond het auto wassen leuk en we hebben hier veel geld mee opgehaald.

Planning

Ben je nu benieuwd wat wij nog meer gaan doen? Houd onze Instagram in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Instagram: @expeditie.moveyourfeet