NieuwsExpeditie Kikano

Expeditie Kikano

Dit schooljaar begon heel goed voor Expeditie Kikano. Wij hebben al een aantal zeer goede acties gehad waarbij veel sponsorgeld is opgehaald. Wij zouden jullie graag op de hoogte willen houden van onze vooruitgang van de afgelopen maanden! 

Vorig jaar hebben wij twee zeer succesvolle kantineverkopen gehad. Op beide data hebben wij broodjes met frikandellen en kroketten verkocht, in het Havo/VWO-gebouw en in het VMBO-gebouw. De broodjes waren niet aan te slepen! Graag zouden we feedback van jullie willen horen over wat jullie de volgende keer willen kopen tijdens een kantineverkoop. Je kan ons bereiken via het volgende e-mailadres: 515306@lln.corlaercollege.nl

Ook hebben wij woensdag 13 november vorig jaar een benefietdiner gehouden in Grand Café Lust, hier in Nijkerk. Er kwamen veel bekenden van expeditieleden, maar ook andere gasten. We zijn geweldig geholpen door de mensen van Lust. Ook deze avond was zeer succes- en winstvol voor onze expeditie. 

Tot slot hebben we nog een aantal kleine acties gehad, zoals een koekverkoop op de Zuidwal, een sportevenement en een kerstmarkt. 

Er komen binnenkort weer een paar leuke acties aan, zoals een roeiestafette en natuurlijk ook weer nieuwe kantineverkopen en we hopen dat jullie ons en onze expeditie daarmee willen steunen! 

Jullie horen binnenkort weer van ons, 

Expeditie Kikano