NieuwsExpeditie Corlaer mogelijk vervolgd in najaar of medio 2021

Expeditie Corlaer mogelijk vervolgd in najaar of medio 2021

Expeditie Corlaer 2019/2020 is een bijzonder jaar. Normaal gesproken zouden de expeditieleden in deze periode op reis gaan en in juli zouden zij hun welverdiende certificaat in ontvangst nemen. Helaas heeft het coronavirus roet in het eten gegooid. Hoe gaan we nu verder met Expeditie Corlaer 2019/2020?

De vier expedities naar Ghana, Vietnam, Nicaragua en Zimbabwe gaan in 2021 op reis, direct na het eerst tijdvak van het landelijke eindexamen. De druk van het examen is dan weg en we zijn een jaar verder wat betreft corona. De twee sportieve expedities Kikano en Cycling vinden in Europa plaats en zijn dus minder risicovol. Direct na de zomervakantie bekijken we hoe we deze expedities kunnen afronden. 

Omdat Expeditie Corlaer 10 jaar bestaat, stond er op 15 mei een jubileum en een reünie gepland. Dit zou plaatsvinden op het Smaakfestival van Nijkerk. Door de coronacrisis kon dit niet doorgaan. De festiviteiten verschuiven mee met het Smaakfestival. We moeten nog even afwachten welk moment dit wordt.

Met vriendelijke groet namens het expeditieteam,

Friso Doornhof en Ronald Schaefer