Nieuws

Expeditie Afrika stelt zich voor

05-12-2022
NieuwsExpeditie Afrika stelt zich voor

Expeditie Afrika stelt zich voor

Wij zijn Expeditie Afrika. We zijn een team van dertien leerlingen en twee coaches, mevrouw Kas en meneer Van de Kamp. Dit jaar zetten wij ons in voor Stichting Mariette’s Child Care in Ghana.

Stichting Mariette’s Child Care vangt kinderen op. Kinderen in Ghana kunnen soms voor een bepaalde tijd niet bij hun familie wonen. Verder heeft deze stichting ook een basisschool en een middelbare school waar ze kinderen in de omgeving van onderwijs voorzien. Het plan is om in april de stichting te bezoeken en daar onze handen uit onze mouwen te steken!

Acties en sponsoren

We hebben al meerdere acties gedaan om geld op te halen voor deze stichting. We hebben bijvoorbeeld een Sinterklaasactie (Sinterklaas-pakketjes-verkoop) georganiseerd, een Sinterklaasfeest voor de Nijkerkse Gymnastiekvereniging Excelsior (pietengym) en een wijnproeverij. We hebben nog veel acties gepland, zoals bijvoorbeeld een sponsorloop en nog vele andere acties. Naast deze acties hebben we onze expeditie bij veel bedrijven gepresenteerd en daardoor meerdere sponsoren geregeld.

We gaan er een topjaar van maken en hebben er zin in!

Groetjes van het team Expeditie Afrika