NieuwsExchange Week Burriana

Exchange Week Burriana

Hola!

Zaterdag gingen we dan naar Valencia! Rond half 4 waren we op school en gingen we met de bus naar Eindhoven en vanaf daar naar Valencia. We kwamen aan met heerlijk weer. Vanaf daar moesten we nog een klein uurtje rijden en kwamen we aan bij de school in Burriana. Al onze maatjes stonden op ons te wachten en het was heel leuk om ze te zien! Dit weekend hadden we geen programma en gingen we leuke dingen doen samen met onze maatjes. Wel was het heel erg wennen, want de cultuur is totaal anders hier. Ze eten bijvoorbeeld pas om negen á tien uur in de avond! We zijn naar het strand gegaan en gaan bowlen.

Vanaf maandag gingen we naar de school en kregen we een speciaal welkom. We werden ook onthaald in het gemeentehuis door de burgemeester. Op dinsdag gingen wij naar Valencia en zagen we ook de andere klassen! Het is echt een prachtige stad met hele moderne gebouwen. We gingen naar het L’Oceanogràfic en het Hemisphere. In de middag gingen we heerlijk picknicken in het prachtige park van Valencia.

De rest van de dagen hebben we nog Spaanse les gekregen en hebben we heel veel sportactiviteiten gedaan. We gingen een traditionele sport uitproberen en beachvolleyballen.

Op woensdag was de wedstrijd Valencia – Ajax. Ontzettend toevallig en leuk dat het precies was toen wij hier waren. Ook zijn er een aantal leerlingen naar de wedstrijd geweest. Op vrijdag namen we afscheid van onze maatjes en gingen we weer naar huis! Het was een hele leuke, gezellige week en we hebben heel veel geleerd!

Anna Dorland