NieuwsEven voorstellen

Even voorstellen

Chantal Rebel

Veel leerlingen kennen mij al als docent Godsdienst. Ik geef les aan de basis- en kaderleerlingen in leerjaar 3. Vorig jaar heb ik al als teamleider E&O en Z&W gewerkt en dit jaar dus als afdelingsleider. Ik werk nu iets meer als vier jaar op het Corlaer College. Daarvoor heb ik gewerkt bij het onderwijszorgcentrum waar ik ook al voor het Meerwegen College werkte.

Ik woon met veel plezier in het mooie bosrijke Nunspeet. Daar woon ik samen met mijn man en drie kinderen. Mijn oudste twee kinderen zijn 13 en 12 en zitten net op het voortgezet onderwijs. De jongste is 5 jaar en is na de zomervakantie in groep 2 begonnen.

 

Renee Springer

Ik zal mezelf even voorstellen; ik ben Renee Springer, getrouwd en moeder van drie meiden van bijna 2, 5 en 7 jaar. Vanaf dit schooljaar werk ik op het Corlaer College in de functie van afdelingsleider AH bovenbouw. Van oorsprong ben ik wiskundige, een vak wat ik naast alle andere taken al geruime tijd geef. Ook op het Corlaer College geef ik naast mijn werkzaamheden als afdelingsleider nog één (4 havo-)klas les. Ik vind het prettig om ook op die manier contact te blijven houden met de leerlingen. Voor hen ben ik ooit het onderwijs ingegaan en zij zijn nog steeds de reden dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Ik houd van transparantie en eerlijkheid, dat is iets wat jullie van mij mogen verwachten en ik nodig iedereen uit dat ook naar mij te zijn. Het is mijn ervaring dat leerlingen en ouders vanuit hun perspectief vaak heel goed kunnen vertellen wat er heel goed gaat, maar ook waar verbetering mogelijk is. Om die reden vind ik het heel belangrijk om het gesprek hierover met elkaar te blijven voeren. Ik kijk er dan ook naar uit om elkaar te ontmoeten en samen te blijven bouwen aan het best mogelijke onderwijs op het Corlaer College.