NieuwsEindsprintpakket bij Juffrouwjulia

Eindsprintpakket bij Juffrouwjulia

Nog maar een paar maanden en dan beginnen de examens al! Wilt u ook dat uw kind vol vertrouwen het examen in gaat? Speciaal voor de laatste maanden richting het eindexamen is er een eindsprintpakket ontwikkeld. Een op maat gemaakt programma waarmee uw eindexamenkandidaat optimaal wordt voorbereid en vol vertrouwen aan de examens kan beginnen. Zo heeft u rust in huis en haalt uw kind het beste uit zichzelf.

Hoe ziet het pakket eruit?

Het bestaat uit een combinatie van:

Huiswerkbegeleiding

Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: structureren, herhalen en reflecteren. Ook helpen we uw kind bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Bij thuiskomst is het (grotendeels) huiswerk af en dat geeft rust. De laatste paar weken voor de examens, als de laatste toetsen geweest zijn, gaan we aan de slag met het maken en bespreken van oefenexamens.

+
Bijles

Eén op één bijles van een vaste begeleider, die extra uitleg geeft bij een specifiek vak en er is volop ruimte om inhoudelijke vragen te stellen. Uw kind leert zelfstandig en gestructureerd te werken, waardoor de leerachterstand verdwijnt, de resultaten verbeteren en het zelfvertrouwen groeit. We kunnen hierbij werken vanuit onze examenbundels die wij ontwikkeld hebben in samenwerking met universiteiten.

+
Examentraining

Onderdeel van dit pakket zijn één of meer Lyceo examentrainingen; de enige bewezen effectieve examentrainingen in Nederland. De examentrainingen duren 2 volle dagen en zijn overal in het land te volgen. Tijdens de examentraining worden leerlingen in kleine groepen klaargestoomd voor een bepaald vak. Zo gaat uw kind vol vertrouwen het examen in! 

+
Coaching

Tijd voor persoonlijke aandacht met als doel overzicht, rust en structuur te bieden waardoor het zelfvertrouwen wordt vergroot. Ook besteden we hier aandacht aan de studievaardigheden en motivatie.