Corlaer College

Corlaer Instore verkoopt schoolartikelen aan brugklassers

15 juli 2021

Leren in de praktijk! Dat doen onze leerlingen van vmbo-basis/kader. De leerlingen van profiel Economie en Ondernemen leren in onze eigen Corlaer Winkel. In de afgelopen jaren was de winkel in de binnenstad, maar vanaf dit jaar hebben we de winkel verplaatst naar de school. Vandaar ook de naam Corlaer Instore. Naast schoolartikelen verkopen we decoratie- en geschenkartikelen.

Schoolspullen voor brugklassers

In de afgelopen maanden hebben onze leerlingen E&O uit leerjaar 2 gewerkt aan de voorbereiding van de komst van nieuwe leerlingen. Nieuwe leerlingen moeten aan het begin van de middelbare schooltijd veel nieuwe schoolspullen aanschaffen. Speciaal voor de brugklasleerlingen bieden we een pakket aan met daarin een rekenmachine, passer, liniaal en dergelijke.

Op deze manier oefenen de leerlingen van de afdeling Economie en Onderneming in het bestellen, klaarleggen, afhandelen en afrekenen van artikelen. Daarnaast ondersteunen we zo de lokale ondernemers en leveren we kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Korting voor alle leerlingen bij Bruna Nijkerk en Primera Nijkerk

Zowel de Primera als de Bruna bieden standaard een korting van 10% aan op schoolspullen op vertoon van de Corlaer College schoolpas. Doe er dus je voordeel mee en ondersteun de lokale ondernemers en haal de schoolspullen met korting.