NieuwsCorlaer Cycling fietst voor het goede doel

Corlaer Cycling fietst voor het goede doel

Hallo allemaal! Wij zijn expeditie Corlaer Cycling. Wij gaan dit jaar fietsen voor Duchenne Spierdystrofie. Hiervoor willen wij natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen! Dit doen wij door middel van verschillende acties en sponsoren.

We zijn inmiddels al druk aan het trainen voor Frankrijk en natuurlijk voor ons uiteindelijke doel: de Mont Ventoux beklimmen! Onze vrijdagmiddag staat (bij mooi weer) vooral in het teken van trainen. Natuurlijk proberen we individueel ook om zoveel mogelijk kilometers te maken.

Acties

Op woensdagavond 27 maart hadden wij onze Pannenkoekenactie. Bij pannenkoekenrestaurant De Waegh konden mensen overheerlijke pannenkoeken komen eten. Wij hebben geholpen in de bediening, het klaarmaken van de drankjes en met het leukste taakje van allemaal, het afwassen. Later was er natuurlijk ook nog tijd voor een kleine afterparty!

Op zaterdag 13 april was de Halve van Nijkerk, hierbij waren wij ook aanwezig! Wij stonden bij verschillende waterposten langs de routes van 5 km, 10 km en 21,1 km. Hier gingen wij water en sportdrank uitdelen aan de fanatieke hardlopers. Onze enige echte eigen expeditiecoach Bas van de Pol heeft meegelopen met de Halve!

Op zaterdag 29 juni 2019 vindt Tour de Corlaer plaats! Er zijn verschillende routes van 40, 80 en 120 kilometer. Ook is er na afloop tijd voor een hapje en een drankje op het plein.

Wij verheugen ons natuurlijk heel erg op onze expeditie week!! Groetjes, Corlaer Cycling