NieuwsCorlaer College heeft nieuwe website
Goed dat jij er bent!

Corlaer College heeft nieuwe website

Met onze nieuwe slogan ‘Goed dat jij er bent!’ en onze kernwaarden werd het ook tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Met trots kunnen we zeggen dat onze nieuwe website online staat.

Tijdens een leerlingsessie hebben we onze leerlingen vragen gesteld over het ontwerp en gebruik van onze website. We kregen nuttige feedback van de leerlingen en daardoor kregen we een beter beeld hoe jongeren onze website gebruiken. Niet alleen het uiterlijk is op de schop gegaan, maar ook een aantal functionaliteiten. 

Navigatie

Naast de nieuwe ‘look-and-feel’ van de website zijn er ook een aantal andere zaken verbeterd. Zo is er een nieuwe, meer moderne manier van navigeren door de website. Hierdoor werken wij niet meer met een menu aan de linkerkant van de webpagina, maar met een hamburgermenu rechts bovenin. Als je op dit menu klikt, zie je in één oogopslag de hele menustructuur. Dit geeft veel overzicht en daardoor kun je makkelijk door de website navigeren.

Mijn Corlaer

Ben jij op zoek naar je rooster, Magister, de agenda, schoolgids, hoe jij je kunt ziek melden of wanneer er vakanties zijn? Ga dan naar Mijn Corlaer. Mijn Corlaer vind je rechts bovenin op de website. Deze pagina is speciaal ontwikkeld voor leerlingen en ouders die al bij ons op school zitten.

Verhalen

Nieuw op de website zijn de verhalen. Om het gezicht van het Corlaer te laten zien, kun je op de nieuwe website verhalen lezen of bekijken (video) van leerlingen, docenten en in de toekomst ouders van het Corlaer College. Zo krijgen leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders een goed beeld van het Corlaer College.

Er zijn veel veranderingen doorgevoerd om onze website te verbeteren, maar de informatie op de website is gelijk gebleven. We bedanken het communicatiebureau De Indruk uit Ede voor het ontwikkelen van de nieuwe website.