NieuwsChantal Borghuis neemt afscheid

Chantal Borghuis neemt afscheid

Na drie jaar actief te zijn geweest bij de Klankbordgroep en Ouderraad neemt Chantal Borghuis afscheid. Haar twee zonen, een tweeling van 17 jaar, gaan straks havo-examen doen en zijn klaar voor de volgende stap. Hoe heeft Chantal haar tijd op het Corlaer College ervaren?

“Een hele leuk tijd vond ik het bij de Klankbordgroep, omdat je als buitenstaander ziet met welke vraagstukken de school te maken heeft”, zegt Chantal Borghuis. “Als klankbordgroep denk je mee met ontwikkelingen op de school, plannen over bijvoorbeeld de inrichting van het domein of hoe de school het best kan omgaan met bijvoorbeeld een kritische vraag  van ouders. Je bent heel erg betrokken bij de school, maar ook bij andere ouders. Ouders schoten mij wel eens aan met een vraag of opmerking en dan kon ik dit weer aankaarten in het volgende overleg.” Daarnaast was Chantal ook lid van de Ouderraad. Twee keer per jaar was zij mede-organisator van bijeenkomsten voor ouders waar 60 tot wel 120 ouders aanwezig waren.

En wat vonden de jongens van hun tijd op het Corlaer College? “Leuk en gezellig! Hoewel het een grote school is, is het toch ontzettend persoonlijk”. volgens Chantal. “Het gebouw met veel glas en licht laat zien dat het een open school is waar je je gelijk welkom voelt. Er hangt een hele goede sfeer.”