NieuwsBSA voor de sportieve en creatieve leerling

BSA voor de sportieve en creatieve leerling

BSA sportief

Al jarenlang worden er op vrijdagmiddag buitenschoolse activiteiten georganiseerd voor de onderbouw van het Corlaer College. Wij proberen altijd een zeer gevarieerd programma in elkaar te zetten, zodat er voor ieder wat wils tussen staat. Omdat wij als school samen bewegen een belangrijk punt vinden, vragen wij van de leerlingen om een keer per jaar een sportieve BSA te doen. Meer mag natuurlijk ook voor de extra gemotiveerde leerling. Leerlingen hebben een e-mail ontvangen waarin ze zelf een top drie kunnen invullen van alle aangeboden sporten. Inschrijven kan tot 14 september. Wij delen ze dan in. Zo krijg je meestal gemotiveerde en gemixte groepen leerlingen. Op die manier sport je ook eens met andere klassen. We gaan er weer een mooi en sportief jaar van maken.
Groet,
Meneer van Polen
Meneer van Diermen

BSA creatief

De creatieve workshops zijn weer geboekt en de inschrijvingen zijn gestart. Dit jaar starten alle eerste klassen van het vmbo met de creatieve BSA en kiezen tenminste één workshop.
Via de e-mail hebben alle leerlingen een uitnodiging gekregen om hun voorkeur door te geven. Voor de workshops komen kunstenaars, theatermakers, fotografen, muzikanten en interieurvormgevers op school. Je leert kennismaken met een bijzondere kunstvorm of techniek samen met andere leerlingen uit verschillende klassen en mag je werkstuk gelijk mee naar huis nemen. Je kunt kiezen uit twaalf verschillende workshops. Je kunt bijvoorbeeld samen kaarsen maken, werken met een green screen of kiest ervoor om je eigen cajon te bouwen. Tot snel!
Groet,
A.Kranendonk