Nieuws

Brugklaskamp voor vmbo basis en kader

30-10-2023
NieuwsBrugklaskamp voor vmbo basis en kader
Vmbo basis en kader onderbouw

Brugklaskamp voor vmbo basis en kader

In de week van 23 oktober gingen de brugklasleerlingen van vmbo basis en kader op brugklaskamp. De leerlingen vertrokken samen met de begeleiders op de fiets vanaf school richting Zeewolde. Het was een mooie rit over de brug bij Nijkerk en langs het water. Het avonturenhuis in Zeewolde was een groot en splinternieuw gebouw, elke klas had een eigen ‘woonkamer’.

De eerste dag stond in het teken van samenwerken. Leerlingen werkten met de onderdelen creatief, bouwen, sport en spel aan teambuilding om als klas beter samen te werken. Na een heerlijke maaltijd was het tijd voor een avondprogramma: “Ik hou van Holland”, maar dan zonder Linda de Mol. Gelukkig namen de mentoren haar rol met succes over.

Na een nacht waarin sommige leerlingen wat meer slaap kregen dan anderen, vertrokken de leerlingen na een stevig ontbijt opnieuw op de fiets naar Center Parcs de Eemhof. Daar namen ze ’s ochtends deel aan een escaperoom en gingen ze lasergamen en bowlen. Leerlingen waren erg enthousiast en gelukkig wist elke klas te ontsnappen uit de escaperoom. ’s Middags brachten ze tijd door in het prachtige zwembad van de Eemhof. De leerlingen vonden het geweldig. Ze gingen vaak naar de wildwaterbaan, de glijbanen en het golfslagbad. Na deze leuke middag was er nog maar één ding te doen… Terugfietsen naar school.

We kunnen zeggen dat het een heel leuk kamp was!

De kamporganisatie
Meneer Huijgen en Meneer Van de Kamp