NieuwsBoeken Engels – Mediatheek Atheneum-Havo

Boeken Engels - Mediatheek Atheneum-Havo

De eerste week na de vakantie wordt altijd gecontroleerd of alle boeken van de schoolmediatheek weer zijn ingeleverd. Tot onze grote schrik moesten we dit jaar constateren dat er 150 (!) boeken zijn ‘verdwenen’ uit de Engelse boekenkast. Dit houdt in dat de school nu 150 extra boeken moet gaan aanschaffen om het leesaanbod voor de leerlingen op peil te houden. Vorig jaar waren er ook al heel wat boeken zoekgeraakt, dus dat is een flinke schadepost.

Er is al eerder een oproep geweest om thuis te checken of je nog boeken hebt liggen uit de mediatheek en zo ja, om die dan naar de schoolbieb terug te brengen. We lenen op het Corlaer de boeken zonder kosten uit, op basis van vertrouwen, en we rekenen er dan ook echt op dat je de boeken terugbrengt als je ze hebt geleend.

Dringende herhaalde oproep:

Heb je nog Engelse boeken thuis liggen, lever die dan in in het krat dat bij de mediatheek staat. Niet terugzetten in de kast, want alle boeken die in het krat worden ingeleverd, kan ik dan van de ‘verdwenen’ lijst afhalen :).

Carin van der Molen