NieuwsBijzondere diploma-uitreikingen op het Corlaer College

Bijzondere diploma-uitreikingen op het Corlaer College

Onze eindexamenleerlingen verdienen een onvergetelijke afsluiting van hun middelbare school, vooral nu in coronatijd. Maandag 6 juli en dinsdag 7 juli kregen eindexamenleerlingen van de opleidingen havo en atheneum hun diploma. Maandag 13 juli, dinsdag 14 juli en woensdag 15 juli kregen eindexamenleerlingen van het vmbo hun diploma.

Een diploma-uitreiking op anderhalve meter afstand was een logistieke puzzel. De diploma-uitreikingen van de opleidingen havo en atheneum vonden plaats in kleine groepjes op verschillende tijden en locaties. Leerlingen mochten maximaal twee introducés meenemen en kregen een eigen tafel. Om ervoor te zorgen dat broers, zussen, opa’s, oma’s en vrienden thuis ook konden meegenieten van dit belangrijke moment was er een live-stream.

Voor de eindexamenkandidaten van het vmbo was er een Diploma-drive-in georganiseerd. Eindexamenleerlingen kwamen samen met hun familie in een auto naar de Diploma-drive-in. De officiële diploma-uitreiking vond buiten plaats, waar natuurlijk rekening gehouden werd met anderhalve meter afstand en de overige RIVM-richtlijnen. Dit jaar ontvingen alle leerlingen een eigen pen waarmee zij hun diploma konden ondertekenen.