Nieuws

Amersfoortse Beroepenmarkt

16-12-2021
NieuwsAmersfoortse Beroepenmarkt

Amersfoortse Beroepenmarkt 25 januari

Dinsdag 25 januari organiseert de Rotary een beroepenmarkt voor leerlingen van havo/atheneum bovenbouw en hun ouders/begeleiders. TL-leerlingen die willen doorstromen zijn ook welkom. Op de Rotary Beroepenmarkt ontmoet je mensen die een bepaald beroep uitoefenen. Dat betekent geen mooie praatjes maar weten hoe het echt zit. De beroepenmarkt is ook dit jaar online. Door de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om het live te organiseren.

Over een, twee of drie jaar ben je klaar met school. En dan? Hoe kom je uit bij het beroep dat jij leuk vindt? Dat bepaalt natuurlijk ook welke studie je gaat kiezen.  De beroepenmarkt helpt je als leerling met het kiezen van je toekomst.

Journalist, chirurg, accountant, IT’er, boswachter of advocaat …..op de beroepenmarkt horen leerlingen en hun ouders hoe het is om in zo’n beroep aan het werk  te zijn. In januari kun je al die professionals ontmoeten! De beroepenmarkt wordt gehouden op het Corderius College in Amersfoort, maar is toegankelijk voor leerlingen van alle scholen.

Inschrijven?

Inschrijven kan (voor maximaal 3 sprekers) via de website van de beroepenmarkt:

https://www.beroepenmarktamersfoort.nl/ 

Met vragen kunt u terecht bij Ineke van der Worp, worpi@corderius.nl (decaan vwo bovenbouw Corderius College).