NieuwsAfscheid van personeel

Afscheid van personeel

Aan het einde van het schooljaar nemen we afscheid van een aantal medewerkers. Dit om uiteenlopende redenen zoals pensioen, werken op een andere school, etc.

Of het dienstverband nu lang of kort was, van invaller voor een paar maanden tot een veel langer werkverband, wat de vertrekkende medewerkers gemeen hebben, is dat zij zich vol overgave hebben ingezet voor het Corlaer College, zowel voor de organisatie als voor de leerlingen. Wij bedanken hen voor deze inzet. Wij wensen alle collega’s die afscheid nemen Gods zegen en een goede toekomst toe.

Wij nemen afscheid van de volgende personeelsleden:

Meneer van de Beek, meneer van der Heijden, meneer van Alebeek, mevrouw de Kok, meneer Bosch, meneer Payne, mevrouw Kranendonk, meneer van t Veld, meneer den Boer, mevrouw van Veghel, mevrouw van de Ketterij, mevrouw van den Berg, mevrouw Van Vuuren, mevrouw Radecker en mevrouw Steenbergen.

Gelukkig mogen we in het volgende schooljaar ook weer nieuwe medewerkers verwelkomen! In de eerste editie van het Corlaer Nieuws van volgend schooljaar noemen we de namen van onze nieuwe collega’s.