NieuwsAfscheid van medewerkers

Afscheid van medewerkers

Aan het einde van het schooljaar nemen we afscheid van een aantal medewerkers. Dit om uiteenlopende redenen, zoals pensioen, werken op een andere school etc.

Of het dienstverband nu lang of kort was, van invaller voor een paar maanden tot een veel langer werkverband, wat de vertrekkende medewerkers gemeen hebben, is dat zij zich vol overgave hebben ingezet voor het Corlaer College, zowel voor de organisatie als voor de leerlingen. Wij bedanken hen voor deze inzet. Wij wensen alle collega’s die afscheid nemen Gods zegen en een goede toekomst toe!

Wij nemen afscheid van de volgende personeelsleden:

Mevrouw Klijnsma, meneer van Mourik, meneer Brink, meneer Hazeleger, meneer Jones, mevrouw Mendoza, mevrouw Bos, mevrouw Arink, meneer Benders, meneer Slijkhuis, mevrouw Ter-Sargsyan, mevrouw Mein, mevrouw Damstra, mevrouw Van Duyn, mevrouw Spadaro, meneer Burgerhout, mevrouw Klein Obbink, mevrouw Slob, mevrouw Weissenbruch, meneer Hoogendoorn en mevrouw Ambachtsheer.

Gelukkig mogen we in het volgende schooljaar ook weer nieuwe medewerkers verwelkomen! In de eerste editie van het Corlaer Nieuws van volgend schooljaar noemen we de namen van onze nieuwe collega’s.

Afscheid van afdelingsleider de heer A. Hazeleger

Na 26 jaar werkzaam te zijn geweest op het Corlaer College en de rechtsvoorgangers neemt de heer A. Hazeleger afscheid en gaat met pensioen. De heer Hazeleger is afdelingsleider van vmbo bovenbouw, afdeling PIE en BWI.

Wij danken de heer Hazeleger voor de enorme bijdrage die hij geleverd heeft aan het onderwijs in Nijkerk en omstreken. Veel leerlingen heeft hij mede begeleid op hun weg naar de volgende stap in de maatschappij.

Mevrouw Rebel wordt de nieuwe afdelingsleider. Zij is nu al afdelingsleider van vmbo bovenbouw, afdeling Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen en na de zomervakantie ook van de afdelingen PIE en BWI.

 

Afscheid van afdelingsleider de heer R. Brink

Na bijna 14 jaar werken op het Corlaer College gaat de heer R. Brink ons verlaten om zijn onderwijscarrière op een andere school voort te zetten. De heer R. Brink is afdelingsleider van de onderbouw atheneum/havo.

We kennen hem als een gedreven collega met hart voor de school en voor het onderwijs. Met veel energie is hij jarenlang een drijvende kracht geweest achter de onderwijsvernieuwingen op het Corlaer College. We zien dit terug in het onderwijs en ook in activiteiten die hij de school in wist te halen zoals de TEDx en de ResearchED. 

Wij bedanken de heer R. Brink voor de grote bijdrage die hij geleverd heeft aan het mooie onderwijs op onze school en we wensen hem veel succes bij zijn nieuwe stap.

De heer P. de Waal wordt de nieuwe afdelingsleider. Na de zomer stelt hij zich voor in deze nieuwsbrief.