Nieuws

Acteurs en actrices (11-14 jaar) gezocht!

22-02-2022 3 min
NieuwsActeurs en actrices (11-14 jaar) gezocht!

Acteurs en actrices (11-14 jaar) gezocht!

Stichting Leergeld Nijkerk zoekt voor de Leergeld Musical Club acteurs en actrices (11-14 jaar)! Zij willen zoveel mogelijk mensen laten zien hoe leuk de schoolmusical ‘Grumor in groep 8’ is.

Deze muziekvoorstelling is geschreven door kinderboekenschrijver Paul van Loon en gaat onder meer over Leergeld. Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen deze rockmusical live gaan bekijken en weten dat je de musical kunt kiezen als eindejaarsvoorstelling. Daarom zoeken we kinderen voor onze Musical Club om ‘Grumor in de groep’ te repeteren. Na 3 maanden gaan we de musical opvoeren in Theater Streams Breede Beek, namelijk op donderdag 9 en zaterdag 11 juni 2022. Dit alles onder leiding van een musical-expert en andere pro’s. We zorgen voor workshops acteren, zingen en dans & beweging.

Voor wie?

Leergeld Musical Club is op zoek naar acteurs en actrices om mee te spelen. De audities zijn op zaterdag 5 maart.

  • Ben jij tussen de 11 en 14 jaar oud en kun je acteren, dansen en zingen of wil je dit leren van professionals?
  • Ben je vanaf half maart tot half juni elke woensdagavond (19.00 – 21.00 uur) beschikbaar om te repeteren en musicalles en workshops te volgen?
  • Wil jij graag in de spotlights van een echt theater staan en shinen op het podium op donderdag 9 en zaterdag 11 juni? Voor een volle zaal?

Meld je aan!

Geef je dan snel op voor de audities! Stuur een e-mail (vóór 1 maart) naar stichting@leergeldnijkerk.nl en vertel ons in je e-mail of je al een beetje kunt dansen, zingen of acteren? Misschien kun je het wel allemaal. Laat het ons weten! Wij kijken uit naar je berichtje en dan nodigen we je uit voor de audities op 5 maart. Misschien scoor jij dan een rol in de musical! Meedoen is gratis.

Voor een impressie van de musical ‘Grumor in groep 8’: https://youtu.be/1xBFD9-q1tg