Nieuws

9 maart: Ouderavond voor ouders van hoogbegaafde leerlingen

25-02-2022 1 min
Nieuws9 maart: Ouderavond voor ouders van hoogbegaafde leerlingen

Week van de hoogbegaafdheid

Begin maart is de landelijke week van hoogbegaafdheid. Als gezamenlijke middelbare scholen van het Samenwerkingsverband NW-Veluwe organiseren we drie activiteiten in deze week, namelijk een livestream voor docenten, een theatervoorstelling voor leerlingen en een ouderavond voor ouders van hoogbegaafde leerlingen.

Kom naar de ouderavond

Op woensdagavond 9 maart organiseren we een avond voor ouders van hoogbegaafde leerlingen. Het thema van de avond is: Het gesprek tussen ouders en school.

De avond start met een presentatie door Martin Timmer. Martin heeft een eigen praktijk ‘Voorsprong in Talent’, is ouder van hoogbegaafde kinderen en betrokken bij het opzetten en uitvoeren van het onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen. Het tweede deel van de avond gaan de ouders aan de hand van stellingen in gesprek. We hopen zo bij te dragen aan een goede relatie en communicatie tussen ouders en school.

De bijeenkomst vindt plaats op Groevenbeek (Ermelo). Het programma start om 19.30 uur, de inloop is vanaf 19.00 uur. U kunt zich aanmelden via deze link.