Nieuws23 februari: Extra open lesmiddag en vragenmiddag voor ouders en basisschoolleerlingen

Extra open lesmiddag en vragenmiddag voor ouders en basisschoolleerlingen

Omdat een persoonlijk contactmoment belangrijk is bij de keuze van een nieuwe school, organiseren we op woensdag 23 februari een vragenmiddag voor ouders en basisschoolleerlingen. Ook is er die dag een extra open lesmiddag voor leerlingen van groep 8.

Voor ouders en basisschoolleerlingen

Vragenmiddag 23 februari

Heb jij behoefte aan een persoonlijk contactmoment en wil je graag in gesprek met een docent of leerling van het Corlaer College? Meld je aan voor de vragenmiddag op 23 februari van 14.30 tot 17.30 uur. Je kunt gaan videobellen of telefonisch in contact komen met ons. De vragenmiddag is niet alleen voor ouders, maar ook voor basisschoolleerlingen.

Aanmelden vragenmiddag
Voor groep 8 leerlingen

Extra open lesmiddag 23 februari

Heb jij de open lesmiddag van 3 en 8 februari gemist? Niet getreurd! Woensdag 23 februari organiseren we een extra open lesmiddag. Deze open lesmiddag ziet er iets anders uit. Je krijgt namelijk een rondleiding door het gebouw en twee proeflessen. Op die manier kun je alsnog de sfeer proeven op onze school. De extra open lesmiddag is alleen voor leerlingen uit groep 8. Leerlingen van vmbo-basis/kader mogen 1 ouder meenemen. De open lesmiddag is van 16.30 tot 17.30 uur. Meld je vooraf aan!

Aanmelden Extra open lesmiddag