Nieuws10 december: Ouder- en leerlingspreekavond

10 december: Ouder- en leerlingspreekavond

Op dinsdag 10 december 2019 is er een ouder- en leerlingspreekavond naar aanleiding van de rapporten en resultaten. Voor deze ouder- en leerlingspreekavond worden alleen de ouders/verzorgers van leerlingen uitgenodigd van de opleidingen:

  • theoretische leerweg leerjaar 3 en 4
  • havo leerjaar 1 t/m 5
  • atheneum leerjaar 1 t/m 6 

Ouders van de overige leerjaren worden uitgenodigd voor een driehoeksgesprek.

Maandag 18 november ontvangt u per e-mail een uitnodiging om u op te geven voor de ouder- en leerlingspreekavond. Vanaf dat moment kunt u zich via Magister (met uw ouder login gegevens) digitaal opgeven voor gesprekken op de ouderspreekavond. In de versie 2.1 en hoger  van de Magister app is de ouderavond functionaliteit eveneens beschikbaar. De inschrijving sluit op maandag 2 december om 9.00 uur. Let op: u kunt zich niet inschrijven met de inloggegevens van uw kind. Op vrijdag 6 december ontvangt u per e-mail een bevestiging met de gespreksaanvragen en de tijdsindeling. 

Alle gesprekken vinden op dinsdag 10 december 2019 tussen 18.30 en 22.00 uur plaats in het vmbo-gebouw. Het is de bedoeling dat ouders/verzorgers en de leerling samen met de docent de gesprekken voeren. Het is fijn als u vooraf samen met uw kind nadenkt over de vragen en onderwerpen die u tijdens de ouder- en leerlingspreekavond wilt bespreken met de docenten, zodat de spreektijd van 10 minuten zo goed mogelijk benut kan worden.

Wilt u een gesprek afzeggen, dan vragen wij u een e-mail naar de betreffende docent te sturen. 

Het aantal parkeerplaatsen bij de school is beperkt. U kunt uw auto ook op het parkeerterrein van de kerken tegenover de school of op een andere plaats in de buurt van de school zetten. Als het mogelijk is, vragen wij u om met de fiets te komen.

Heeft u vragen m.b.t. de ouder- en leerlingspreekavond, dan kunt u ons bereiken via: ouderspreekavond@corlaercollege.nl