NULL

Schoolgids

Schooljaar 2024 - 2025

Voorwoord van de rector

Goed dat jij er bent!

Van harte welkom in het nieuwe schooljaar. In deze schoolgids vind je alle belangrijke informatie over onze school, van ons onderwijsaanbod tot praktische zaken voor de dagelijkse gang van zaken.

Onze school biedt een veilige en vertrouwde omgeving waar elke leerling zich kan ontwikkelen. We willen niet alleen kennis overdragen, maar ook bijdragen aan de persoonlijke groei en maatschappelijke betrokkenheid van onze leerlingen. Dit komt samen in onze slogan: Goed dat jij er bent!

Deze slogan staat centraal in alles wat we doen. Het begint met ervoor te zorgen dat elk kind zich welkom voelt. Onze docenten ontvangen de leerlingen met open armen, waardoor de school een warme en prettige plek wordt waar ze zich thuis voelen en plezierig kunnen leren. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en willen dat onze leerlingen zich gehoord en ondersteund voelen.

Bij ons op school mag je jezelf zijn. Iedereen heeft een eigen verhaal. Het is goed om te ervaren waarin we hetzelfde zijn en waarin we verschillen. Onze kernwaarden zijn: 1) Wees jezelf, 2) Vertrouw in elkaar, en 3) Draag bij aan de wereld. We willen een plek zijn waar iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.

Deze schoolgids geeft een duidelijk beeld van wat jullie van ons kunnen verwachten en wat wij van jullie verwachten. Samen gaan we er een geweldig schooljaar van maken.

Lonneke Hosmar, rector

Terug naar overzicht