NULL

Schoolgids

Schooljaar 2023 - 2024

Klassenactiviteiten 

Onder begeleiding van de mentor vinden er klassenactiviteiten plaats. Deze activiteiten kunnen zowel op school als daarbuiten georganiseerd worden. Het is belangrijk om te weten dat klassenactiviteiten die door leerlingen worden georganiseerd zonder aanwezigheid van docenten, buiten de verantwoordelijkheid van de school vallen.

Introductieperiode

De brugklasleerlingen beginnen met een introductieperiode waarin ze elkaar beter leren kennen door middel van diverse leuke activiteiten. De mentor is een groot deel van de week aanwezig bij de klas. De leerlingen maken kennis met elkaar, de mentor en de school. Rond de herfstvakantie gaan de leerlingen enkele dagen samen op brugklaskamp.

Feest 

Gedurende het jaar worden er diverse feestavonden georganiseerd, vaak met een specifiek thema. Een jaarlijks hoogtepunt is het gala, dat speciaal wordt georganiseerd voor de examenklassen van vmbo, havo en atheneum.

Muziekcafé 

Minstens twee keer per jaar vindt er op het Corlaer College een muziekcafé plaats waar leerlingen hun culturele talenten laten zien. Het muziekcafé wordt georganiseerd en gepresenteerd door bovenbouwleerlingen die het vak muziek hebben gekozen.

Terug naar overzicht