Corlaer College

Corlaer Dive

27 november 2017

Op maandag 8 januari staat er een geweldig evenement op het programma voor de eerste en tweede jaars leerlingen van het Corlaer College. Namelijk de ‘Corlaer Dive’. Dit evenement wordt georganiseerd om schoolbreed geld in te zamelen voor het Expeditie onderwijs (www.expeditiecorlaer.nl).
En ja ‘WE GAAN EEN NIEUWJAARSDUIK MAKEN !!’

Voor ons staat voorop dat we ons met elkaar willen inzetten voor een goed doel, maar nog belangrijker, dat we op een leuke en originele wijze met elkaar het nieuwe jaar inluiden. Het is gaaf wanneer zoveel mogelijk leerlingen hier aan mee kunnen en willen doen. Ja, het is een verplicht evenement. Nee, het is niet verplicht om deel te nemen aan de duik. Kan je niet deelnemen, dan kan je aanmoedigen! Wij vinden het belangrijk om de gezamenlijkheid op te zoeken, dat de leerlingen weten dat ze onderdeel zijn van een groter geheel.

Het evenement vindt plaats op het recreatiepark Overbos te Nijkerk. (http://overbos-recreatiepark.nl/) De enthousiaste eigenaren, familie Schreuder, zijn zeer betrokken en willen graag meewerken aan een succesvolle nieuwjaarsduik. Oud-leerling en zoon, Max Schreuder, heeft in 2013-2014 in het expeditieteam Suriname gezeten. Zij zijn tevens bekend met het organiseren van een nieuwjaarsduik, wat zij jarenlang hebben gedaan in het mooi gelegen natuurbad.

De leerlingen van klas 1 en 2 hebben inmiddels informatie en een formulier gekregen van hun mentor over dit leuke evenement. Let wel: Het is een verplicht evenement! Er zijn verschillende prijzen te verdelen:
– De diver die het meeste geld inzamelt
– De diver-klas die het meeste geld inzamelt
– De diver die het meest ‘origineel’ te water gaat

We hopen op een grote opkomst waarbij zoveel mogelijk leerlingen een duik zullen nemen en de rest van de leerlingen de duikers zullen aanmoedigen. Ook u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Mochten er redenen zijn waarom uw kind niet kan meedoen aan de duik, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de mentor. Wij staan hiervoor open en willen graag met u het gesprek aangaan.

21 januari 2019

Corlaer College opnieuw ‘Excellente School’ Atheneum – Havo

Op donderdag 17 januari 2019 ontving het Corlaer College het predicaat excellente school voor zowel havo als atheneum. Voor de havo is dit het zesde jaar, voor het vwo het vierde. De jury Excellente Scholen – ingesteld door het ministerie van OCW – concludeert dat de school blijvend in staat is om met een innovatief […]

Lees meer...

17 juli 2018

Zomervakantie

Het Corlaer College wenst iedereen een goede, welverdiende zomervakantie! Wij zien iedereen graag weer op maandag 27 augustus terug!

Lees meer...

29 juni 2018

Cross Your Borders 3, 4, 5 Juli voor havo en vwo 4

Tijdens dit driedaagse project staat mondiale onrechtvaardigheid centraal. Een team van enthousiaste jongeren voert het project uit.

Lees meer...

29 juni 2018

Globaland 5, 6 juli

Op donderdag 5 en vrijdag 6 juli zullen onze VMBO-brugklassen deelnemen aan het project ‘Globaland’, een onderwijsproject over de maatschappij en de wereld.

Lees meer...

Telefoon storing 13-2-2018
Verholpen

22 januari 2018

Predicaat Excellente school voor VMBO!

Op maandag 22 januari ontving het Corlaer College het predicaat excellente school voor de vmbo-afdeling. De jury concludeert dat de school uitblinkt in het creëren van kansen voor leerlingen op ieder niveau in het vmbo.

Lees meer...

27 november 2017

Ziekmelden via Magister 6 of de Magister-app

Vanaf heden kunt u uw kind ziek melden via Magister 6 op de computer of via de Magister app.

Lees meer...

27 november 2017

Corlaer Dive

Op maandag 8 januari staat er een geweldig evenement op het programma voor de eerste en tweede jaars leerlingen, namelijk de ‘Corlaer Dive’. Dit evenement wordt georganiseerd om schoolbreed geld in te zamelen voor het Expeditie onderwijs.

Lees meer...

27 november 2017

Olympiade TL4 2017

Woensdag 11 oktober vond de 2de editie van de olympiade TL4 plaats in Sporthal Corlaer. Er
werd onder de 4 TL4 klassen gestreden voor de titel ‘beste sportklas’ van dit schooljaar.

Lees meer...

27 november 2017

Ouderspreekavond donderdag 7 december

Op donderdag 7 december is er een ouderspreekavond naar aanleiding van de rapporten en resultaten.

Lees meer...