Corlaer College

Corlaer Dive

27 november 2017

Op maandag 8 januari staat er een geweldig evenement op het programma voor de eerste en tweede jaars leerlingen van het Corlaer College. Namelijk de ‘Corlaer Dive’. Dit evenement wordt georganiseerd om schoolbreed geld in te zamelen voor het Expeditie onderwijs (www.expeditiecorlaer.nl).
En ja ‘WE GAAN EEN NIEUWJAARSDUIK MAKEN !!’

Voor ons staat voorop dat we ons met elkaar willen inzetten voor een goed doel, maar nog belangrijker, dat we op een leuke en originele wijze met elkaar het nieuwe jaar inluiden. Het is gaaf wanneer zoveel mogelijk leerlingen hier aan mee kunnen en willen doen. Ja, het is een verplicht evenement. Nee, het is niet verplicht om deel te nemen aan de duik. Kan je niet deelnemen, dan kan je aanmoedigen! Wij vinden het belangrijk om de gezamenlijkheid op te zoeken, dat de leerlingen weten dat ze onderdeel zijn van een groter geheel.

Het evenement vindt plaats op het recreatiepark Overbos te Nijkerk. (http://overbos-recreatiepark.nl/) De enthousiaste eigenaren, familie Schreuder, zijn zeer betrokken en willen graag meewerken aan een succesvolle nieuwjaarsduik. Oud-leerling en zoon, Max Schreuder, heeft in 2013-2014 in het expeditieteam Suriname gezeten. Zij zijn tevens bekend met het organiseren van een nieuwjaarsduik, wat zij jarenlang hebben gedaan in het mooi gelegen natuurbad.

De leerlingen van klas 1 en 2 hebben inmiddels informatie en een formulier gekregen van hun mentor over dit leuke evenement. Let wel: Het is een verplicht evenement! Er zijn verschillende prijzen te verdelen:
– De diver die het meeste geld inzamelt
– De diver-klas die het meeste geld inzamelt
– De diver die het meest ‘origineel’ te water gaat

We hopen op een grote opkomst waarbij zoveel mogelijk leerlingen een duik zullen nemen en de rest van de leerlingen de duikers zullen aanmoedigen. Ook u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Mochten er redenen zijn waarom uw kind niet kan meedoen aan de duik, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de mentor. Wij staan hiervoor open en willen graag met u het gesprek aangaan.

11 december 2017

Informatieavond vmbo op 18 december!

In verband met de extreme weersomstandigheden gaat de informatievond vmbo vanavond niet door. De informatieavond vindt nu plaats op maandag 18 december om 20.00 uur in het vmbo-gebouw.

Lees meer...

1 december 2017

Nieuwe website!

Je bekijkt nu onze nieuwe website. Er wordt nog volop aan gewerkt!

Lees meer...

27 november 2017

Ziekmelden via Magister 6 of de Magister-app

Vanaf heden kunt u uw kind ziek melden via Magister 6 op de computer of via de Magister app.

Lees meer...

27 november 2017

Corlaer Dive

Op maandag 8 januari staat er een geweldig evenement op het programma voor de eerste en tweede jaars leerlingen, namelijk de ‘Corlaer Dive’. Dit evenement wordt georganiseerd om schoolbreed geld in te zamelen voor het Expeditie onderwijs.

Lees meer...

Onderbouwfeest 2017

27 november 2017

Olympiade TL4 2017

Woensdag 11 oktober vond de 2de editie van de olympiade TL4 plaats in Sporthal Corlaer. Er
werd onder de 4 TL4 klassen gestreden voor de titel ‘beste sportklas’ van dit schooljaar.

Lees meer...

27 november 2017

Ouderspreekavond donderdag 7 december

Op donderdag 7 december is er een ouderspreekavond naar aanleiding van de rapporten en resultaten.

Lees meer...

5 november 2017

Dag van de Franse taal

De dag van de Franse taal met een optreden van zangeres Katell Chevalier uit The Voice of Holland 2016

Lees meer...

1 november 2017

Studentenmarkt atheneum/havo

Op 20 november wordt de studentenmarkt gehouden in het a/h-gebouw.

Lees meer...

27 november 2016

Opening Techlab

Voor de opening van het TechLab en de afronding van interne verbouwingen in het vmbo-gebouw, hield ruimtevaarder André Kuipers vrijdag 27 november twee lezingen over hoe hij als astronaut in de ruimte terecht kwam en wat er allemaal bij komt kijken. Techniek en technologie worden steeds belangrijker in de samenleving, aldus conrector Ronald Schaefer, die […]

Lees meer...