Nieuws

Ouders en leerlingen positief over het Corlaer College

07-04-2024
NieuwsOuders en leerlingen positief over het Corlaer College
Corlaer College

Ouders en leerlingen positief over het Corlaer College

Om goed onderwijs te blijven geven is het belangrijk om te weten wat onze leerlingen en hun ouders van onze school vinden. Het recente tevredenheidsonderzoek op het Corlaer College laat zien dat leerlingen en ouders positief zijn over onze school. We zijn dan ook blij met het resultaat. 

Het onderzoek is aan het begin van het kalenderjaar afgenomen. Alle leerlingen uit leerjaar 2 en 3 en alle leerlingen uit leerjaar 4 van havo en atheneum hebben deelgenomen aan de enquête. Daarnaast hebben alle ouders een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan dit onderzoek, waarop ongeveer 30% heeft gereageerd.

We hebben waardevolle feedback gekregen over onze school. Deze input gebruiken we om – indien nodig – ons beleid en werkwijze aan te passen. De resultaten kun je hieronder bekijken. De enquête is ingevuld met een vijfpuntsschaal die is omgerekend naar een cijfer. Bij de vragen over pesten kan de uitslag enigszins vreemd overkomen: een hoge score is positief en betekent dat er weinig gepest wordt.

De resultaten van het tevredenheidsonderzoek, evenals die van andere middelbare scholen, worden gepubliceerd op www.scholenopdekaart.nl. We willen alle ouders en leerlingen hartelijk bedanken voor hun deelname aan de enquête.

De resultaten