Kennismakingsgesprekken

Schrijf je in voor een kennismakingsgesprek!

Begin jij na de zomervakantie op het vmbo, havo of atheneum van het Corlaer College? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat we je beter leren kennen. Je kunt samen met je ouder(s)/verzorger(s) al je vragen stellen en informatie met ons delen.

Starten in de brugklas

Kennismakingsgesprekken havo/atheneum

De kennismakingsgesprekken voor havo en atheneum vinden plaats op dinsdag 30 mei en donderdag 1 juni vanaf 19.00 uur. Je kunt je tot en met 21 mei inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Na je inschrijving laten we je weten op welk tijdstip het kennismakingsgesprek is ingepland.

Inschrijven kennismakingsavond havo/atheneum
Starten in de brugklas

Kennismakingsgesprekken vmbo

De kennismakingsgesprekken voor het vmbo (brugklas vmbo-basis/kader, techniekklas, sportklas en vmbo-tl/havo) vinden plaats op dinsdag 30 mei en donderdag 1 juni vanaf 19.00 uur. Je kunt je tot en met 21 mei inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Na je inschrijving laten we je weten op welk tijdstip het kennismakingsgesprek is ingepland. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend, dus niet verplicht.

Inschrijven kennismakingsavond vmbo

Hoe ziet het kennismakingsgesprek eruit?

Je hebt samen met je ouders een gesprek met een docent van het Corlaer College. Tijdens het kennismakingsgesprek willen we je graag leren kennen. Wij stellen je een aantal vragen die gaan over wie je bent, over je manier van leren en alles wat we moeten weten om volgend jaar een goede start te maken. Misschien heb je zelf ook al vragen of wil je extra informatie delen. Schrijf je vragen alvast op en neem het mee.

Het gesprek duurt 10 minuten en vindt plaats op school.

Starten in de brugklas

Introductieavond met je klas

In juni is er een introductieavond op het Corlaer College. De introductieavond voor vmbo-tl, havo en atheneum is op dinsdag 20 juni. De introductieavond voor vmbo-basis/kader, techniekklas en sportklas is op woensdag 21 juni. Die avond leer je je nieuwe klas en je mentor kennen. Meer informatie over de introductieavond ontvang je op een later moment van ons.

Lachelende leerlingen Atheneum Nijkerk