Kennismakingsgesprekken

Schrijf je in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Begin jij na de zomervakantie op het vmbo, havo of atheneum van het Corlaer College? Dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we je beter willen leren kennen. Je kunt samen met je ouders/verzorgers al je vragen stellen en informatie delen. 

Mocht je niet deelnemen aan het kennismakingsgesprek, dan zien we je sowieso tijdens de introductieavond op 21 of 22 juni bij ons op school. Dan ontmoet je je klasgenoten en je mentor. Ook heb je in het begin van het schooljaar samen met je ouders/verzorgers een gesprek met je mentor. Zo leert de mentor jou beter kennen en jij je mentor.

Kennismakingsgesprekken havo/atheneum

De kennismakingsgesprekken voor havo en atheneum vinden plaats op maandag 23 en woensdag 25 mei vanaf 19.00 uur. Je kunt je tot 15 mei inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Na je inschrijving laten wij je weten op welk tijdstip het kennismakingsgesprek is ingepland.

>> De inschrijving is gesloten.

Kennismakingsgesprekken vmbo

De kennismakingsgesprekken voor het vmbo (brugklas vmbo-basis/kader en brugklas tl-havo) vinden plaats op dinsdag 17 en donderdag 19 mei vanaf 19.00 uur. Je kunt je tot 9 mei inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Na je inschrijving laten wij je weten op welk tijdstip het kennismakingsgesprek is ingepland.

>> De inschrijving is gesloten.

Hoe ziet het kennismakingsgesprek eruit?

Je hebt samen met je ouders een gesprek met een docent van het Corlaer College. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend, dus niet verplicht. Tijdens het kennismakingsgesprek willen we je graag leren kennen. Wij stellen je een aantal vragen die gaan over wie je bent, over je manier van leren en alles wat we moeten weten om volgend jaar een goede start te maken. Misschien heb je zelf ook al vragen of wil je extra informatie delen? Schrijf je vragen alvast op en neem het mee.

Het gesprek duurt 10 minuten en vindt plaats op school.

Introductieavond met je klas

Dinsdag 21 en woensdag 22 juni is er een introductieavond op het Corlaer College. Die avond leer jij je nieuwe klas en je mentor kennen. Meer informatie over de introductieavond ontvang je op een later moment van ons.

 

Lachelende leerlingen Atheneum Nijkerk